Descriere
Monsooned Malabar?este un proces special aplicat?boabelor de cafea?proaspat culese.?Semin?ele de cafea recoltate sunt expuse?ploii?musonice??i v?nturilor pentru o perioad? de aproximativ trei p?n? la patru luni, determin?nd boabele s? se umfle ?i s? piard? aciditatea ini?ial?, rezult?nd un profil aromat cu un echilibru de pH practic neutru.?Procesul musonic implic? o manipulare atent?, ?mpr??tiere repetat?, greblare ?i r?sucire la intervale regulate.?Boabele absorb astfel umezeala ?i devin semnificativ mai mari, schimbandu-si culoarea in auriu deschis.?Plantatiile sunt situate pe coasta de sud-vest al Indiei , coasta Malabar,in zonele Karnataka?si Kerala ce au si un statut special de indicatie georafica protejata . Cafeaua are un gust superb florala, un rasfat pentru toti ?iubitorii de cafea . Ca de obicei respect?m regula casei: AZI primim comanda, MAINE pleac? proasp?t pr?jit? spre dumneavoastr?.
Ambalata in punga speciala de cafea cu valva? .
Gradul de macinare si Gramajul se selecteaza din meniu.
Mod preparare : se pun 7 grame ( aproximativ 2 lingurite ) la o ceasca?cafea de 200 ml .