Out of Stock

Cafea India Monsooned Malabar , KAYMAK

42.00lei159.00lei

Monsooned Malabar este un proces special aplicat boabelor de cafea proaspat culese. Semințele de cafea recoltate sunt expuse ploii musonice și vânturilor pentru o perioadă de aproximativ trei până la patru luni, determinând boabele să se umfle și să piardă aciditatea inițială, rezultând un profil aromat cu un echilibru de pH practic neutru. Procesul musonic implică o manipulare atentă, împrăștiere repetată, greblare și răsucire la intervale regulate. Boabele absorb astfel umezeala și devin semnificativ mai mari, schimbandu-si culoarea in auriu deschis. Plantatiile sunt situate pe coasta de sud-vest al Indiei , coasta Malabar,in zonele Karnataka si Kerala ce au si un statut special de indicatie georafica protejata . Cafeaua are un gust superb florala, un rasfat pentru toti  iubitorii de cafea . Ca de obicei respectăm regula casei: AZI primim comanda, MAINE pleacă proaspăt prăjită spre dumneavoastră.

Ambalata in punga speciala de cafea cu valva  .

Gradul de macinare si Gramajul se selecteaza din meniu.

Mod preparare : se pun 7 grame ( aproximativ 2 lingurite ) la o ceasca cafea de 200 ml .

Descriere

Monsooned Malabar?este un proces special aplicat?boabelor de cafea?proaspat culese.?Semin?ele de cafea recoltate sunt expuse?ploii?musonice??i v?nturilor pentru o perioad? de aproximativ trei p?n? la patru luni, determin?nd boabele s? se umfle ?i s? piard? aciditatea ini?ial?, rezult?nd un profil aromat cu un echilibru de pH practic neutru.?Procesul musonic implic? o manipulare atent?, ?mpr??tiere repetat?, greblare ?i r?sucire la intervale regulate.?Boabele absorb astfel umezeala ?i devin semnificativ mai mari, schimbandu-si culoarea in auriu deschis.?Plantatiile sunt situate pe coasta de sud-vest al Indiei , coasta Malabar,in zonele Karnataka?si Kerala ce au si un statut special de indicatie georafica protejata . Cafeaua are un gust superb florala, un rasfat pentru toti ?iubitorii de cafea . Ca de obicei respect?m regula casei: AZI primim comanda, MAINE pleac? proasp?t pr?jit? spre dumneavoastr?.

Ambalata in punga speciala de cafea cu valva? .

Gradul de macinare si Gramajul se selecteaza din meniu.

Mod preparare : se pun 7 grame ( aproximativ 2 lingurite ) la o ceasca?cafea de 200 ml .

Informații suplimentare

Grad de macinare

Boabe, Rasnita pentru Ibric, Rasnita pentru Filtru, Rasnita pentru Espressor

Gramaj

250 g, 500 g, 1kg