Out of Stock

Cafea VIETNAM Nevastuica, Robusta, KAYMAK

42.00lei159.00lei

O cafea din îndepărtatul Vietnam ce are o poveste și tradiție frumoasă în cultivarea cafelei. Francezii au introdus la începutul anilor 1920 arbori de cafea în zonă, plantându-i pe muntele central al Vietnamului. De atunci, fermierii locali au dezvoltat tehnici de creștere și fertilizare pentru a produce o cafea excepțională, Vietnamul devenind al doilea cel mai mare exportator de cafea din lume după Brazilia.

Astăzi, pe lângă tipurile populare de cafea din Vietnam Robusta sau Moka, o cafea preferată este denumită în mod interesant “Cafeaua Nevăstuică”. Potrivit consumatorilor de cafea locali, “Nevăstuica” este rezultatul selecției celor mai bune boabe de cafea cultivate în zonele apropiate orasului Da Lat și la poalele Muntelui Lang Biang.

Aceasta este cafeaua pe care și noi tocmai ce am primit-o boabe verzi și am inceput imediat prajirea ei.

Este într-adevar deosebită,  o cafea 100% Robusta cu un conținut mare de cofeină, de două ori mai mare decât în boabele Arabica, având o aromă proprie puternică și îndrăzneață.

Ca de obicei respectăm regula casei: AZI primim comanda, MAINE pleacă proaspăt prăjită spre dumneavoastră.

Ambalata in punga speciala de cafea cu valva  .

Gradul de macinare si Gramajul se selecteaza din meniu.

Mod preparare : se pun 7 grame ( aproximativ 2 lingurite ) la o ceasca cafea de 200 ml .

Descriere

O cafea din ?ndep?rtatul Vietnam ce are o poveste ?i tradi?ie frumoas? ?n cultivarea cafelei. Francezii au introdus la ?nceputul anilor 1920 arbori de cafea ?n zon?, plant?ndu-i pe muntele central al Vietnamului. De atunci, fermierii locali au dezvoltat tehnici de cre?tere ?i fertilizare pentru a produce o cafea excep?ional?, Vietnamul devenind al doilea cel mai mare exportator de cafea din lume dup? Brazilia.

Ast?zi, pe l?ng? tipurile populare de cafea din Vietnam Robusta sau Moka, o cafea preferat? este denumit? ?n mod interesant ?Cafeaua Nev?stuic??.?Potrivit consumatorilor de cafea locali, ?Nev?stuica? este rezultatul selec?iei celor mai bune boabe de cafea cultivate ?n zonele apropiate orasului Da Lat ?i la poalele Muntelui Lang Biang.

Aceasta este cafeaua pe care ?i noi tocmai ce am primit-o boabe verzi ?i am inceput imediat prajirea ei.

Este ?ntr-adevar deosebit?, ?o cafea 100% Robusta cu un con?inut mare de cofein?, de dou? ori mai mare dec?t ?n boabele Arabica, av?nd o arom? proprie puternic? ?i ?ndr?znea??.

Ca de obicei respect?m regula casei: AZI primim comanda, MAINE pleac? proasp?t pr?jit? spre dumneavoastr?.

Ambalata in punga speciala de cafea cu valva? .

Gradul de macinare si Gramajul se selecteaza din meniu.

Mod preparare : se pun 7 grame ( aproximativ 2 lingurite ) la o ceasca?cafea de 200 ml .

Informații suplimentare

Grad de macinare

Boabe, Rasnita pentru Ibric, Rasnita pentru Filtru, Rasnita pentru Espressor

Gramaj

250 g, 500 g, 1kg